luni, 9 mai 2011

O bătălie se duce

Între mine şi cozonacel. Da, am un cozonacel care stă pe masă obraznic şi pufos, după cum pot să constat din pipăit. Este aproape obscen. Bătălia rezultă din aia că nu vreau să mănânc cozonăcelul şi nici măcar din el. Azi dimineaţă am hotărât că nu mai mănânc. Oricum, nimic din ce ajută să mă îngraş. Bineînţeles că dacă nu ar fi, nu mi-aş dori un cozonăcel, dar el mi-a fost trimis dinadins parcă şi mă sfidează cu nucile şi stafida lui. Duminică îl duc mamei lui Dan, dar până atunci trebuie să stau să mă uit la el o săptămână fără să fac nimic necugetat. Aş puta să îl pitesc, dar o dată că aş şti unde l-am pitit, iar apoi că atunci când mă gândesc la o felie de cozonăcel cu puţină îngheţată cu... cu... mmm, de... de vanilie cu rom şi şi şi... mmm... şi piersici... Deci o să vă ţin la curent.

6 comentarii:

  1. Măi, tu-i vrei răul femeii, de i-l duci așa de târziu? Precis o să fie expirat, așa că execută-l la timp, că e păcat de banii dați pe el.

    RăspundețiȘtergere
  2. e din ăla pufăcios de rezistă şi 100 de ani. ce crezi că nu îl pipăi în fiecare zi?!

    RăspundețiȘtergere
  3. De fapt, cozonacelul nu ingrasa. E bun, ajuta la slabit... Garantat. La naiba, ce conteaza o minciunica?

    RăspundețiȘtergere
  4. Clar soro. Tre să mai treci pe la noi pe la Cantină, că te-ai anemiat de tot! Tot cu schitlesuri d-ălea te hrănești?

    RăspundețiȘtergere
  5. tanti jeni nu pune poze cu esplicaţii cum fac edith şi adi hadean, iar fără poze viaţa e pustiu. in afara de asta am renuntat sa citesc literatura culinară, că nu ţine de foame.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu zic asa: ori il mananci ori il arunci. Trebuie sa faci ceva.

    RăspundețiȘtergere