joi, 1 octombrie 2009

Când am n-am


Treburile în viaţa mea sunt complicate: e simplu, dacă n-am chef, apăi n-am chef nici măcar să spun că n-am chef. În mod normal nu ar fi o tragedie, numai că aveam în minte un text foarte amuzant, ori cel puţin aşa părea azi-noapte când îl visam. Ei, dar când am încercat să-l scriu azi, n-a mai vrut, am încercat să scriu despre cum nu e bine să laşi pe mâine ce poţi scrie azi, adică azi-noapte, ar fi fost un text foarte mişto, dar n-a vrut nici el; am hotărât apoi să scriu despre cum n-am chef să scriu despre cum aş fi vrut să scriu dar n-am chef, oricum până la urmă am reuşit să încarc poza asta numai ca să vă ameninţ că o să scriu, deci să nu credeţi că n-o să scriu, unde scriu este un mesaj subliminal.
Doar că mai bine acum m-aş duce la deschiderea stagiunii, cred că e cel mai indicat lucru. Fără diacritice pentru că oricum n-am spus nimic şi o poză sugestivă în ton de la Jeana.

11 comentarii:

  1. si ziua, dar mai inspre dimineata asa

    RăspundețiȘtergere
  2. Noaptea, toate pisicile și capotele de mașini sunt negre.

    RăspundețiȘtergere
  3. Apropo de poza în ton de la Jeana. Tonul e la conservă în sos tomat sau în ulei vegetal? Aș prefera ultima variantă că pot să-l fac pastă, frecat cu unt și suc de lămâie. Smashing!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tanti Jeni, ce onoare pe dumneata sa imi vizitezi blogul. Da matale iti dai seama ca eu sunt plecata de la 7 dimineata de-acasa si pana la 11 nu ajung inapoi sa mananc, da? Asa ca sa fim clari...

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi, copilă, vin la tanti să iei pachețel de dimineață, se poate să stai tu nemâncată toată ziua? Poți să iei și vreo două sendvișuri pentru la filarmonică, știu că ăia nu dau floricele și cola ca la cinema că sunt săraci. Uite și ceai cald să nu răcești în sală.

    RăspundețiȘtergere
  6. Vad ca pisica din imagine are chef sa stea pe capota si sa pandeasca cu lanternele pe cineva care doarme in masina :)

    RăspundețiȘtergere
  7. pisica din imagine nu stiu ce cauta pe masina, am inteles ca acolo ii place ei sa stea. e pisica blocului asa ca are voie.
    tanti jeni, o sa am grija sa fac un ocol prin bucuresti in drum spre serviciu. am zis eu ca am nevoie de bona, se pare ca matale esti candidata cu cele mai multe sanse. felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa mi se intampla si mie : noaptea ma gandesc la cate un text traznet, sunt sigur ca as rupe gura targului cu el. Dar dimineata cand ma apuc sa-l scriu, imi dau seama ca am uitat mai mult de jumatate din el, asa ca incropesc si eu acolo ce nimeresc din ceea ce mi-a mai ramas.

    RăspundețiȘtergere
  9. asta zici asa ca sa ma scoti pe mine, ca stii ca mi-a fost lene :))

    RăspundețiȘtergere
  10. aiurea "instantaneu", a stat cumintsica pana mi-am scos aparatul din geanta si l-am fixat, cred ca e obisnuita, ba ii si place. din pacate m-am grabit eu ca sa nu o pierd, trebuia sa-i dau un zoom mai mare, dar dupa prima poza a sters-o, o fi zis ca doua e prea mult.

    RăspundețiȘtergere