eu: citeam întâmplător pe un blog cum povesteşte o domnişoară că a mâncat Foie Gras A la Plancha cu ciuperci salbatice in sos de vin de porto si sos chutney cu mere si ceapa rosie
eu: şi mă gândeam când oi ajunge şi eu în halul ăsta de fină şi delicată cunoscătoare
el: ce spune că a mâncat?
el: e mai bună o friptură cu mămăligă
eu: da... şi un file de halibut facut in abur de supa de peste si legume, cu sos de smintina si legume tocate fin, decorat cu rosii coapte la cuptor
el: halibulit
eu: şi la desert un fondue de ciocolata fierbinte cu miez din piure de zmeura proaspata (foarte potrivit, pentru ca zmeura e acrisoara si taie din gravitatia aluatului de ciocolata) si inghetata de vanilie
el: a mâncat sau a făcut sex?
eu: se exprimă cu atâta pricepere şi nonşalanţă încât mi-e chiar jenă. sunt o ignorantă!
eu: tu ce faci?
el: la redacţie, scriu
eu: şi mănânci des œufs à la coque avec des radis et du pain tendre
eu: vezi ce preţios sună?
el: da...
el: adică două ouă cu ridichii
eu: şi pâine proaspătă
el: aşa
eu: dar dacă te întreabă cineva, să zici cum ţi-am zis eu
el: bucătărie franţuzească
eu: te rog... french cuisine
eu: mă laşi să pun o parte din discuţie pe blog? uşor modificată…
el: ok
el: dar să nu zică lumea că nu ştim ce e aia mâncare bună şi că facem foamea!
eu: la replicile tale o să modific: "iartă-mă că te-am sedus şi te-am abandonat deşi erai însărcinată, sunt cel mai nemernic dintre nemernici, iar tu eşti cea mai inteligentă"
eu: îţi dai seama că o să zică ce ţărani suntem
el: ce mă? ce modificări faci?
el: !!!!!!!!!!!!!!!!!
eu: de ce, mă, nu sunt inteligentă?
el: seara asta, draga, ce imi dai?
RăspundețiȘtergereea: dois grande radis :P
omg :))
RăspundețiȘtergereP.S. La cine pisici albastri citeai tu asa ceva?
RăspundețiȘtergereCine sa fie personajele, cine sa fie? :))
RăspundețiȘtergereDelicioasa discutie! La "fondue de ciocolata fierbinte cu miez din piure de zmeura proaspata (foarte potrivit, pentru ca zmeura e acrisoara si taie din gravitatia aluatului de ciocolata) si inghetata de vanilie" deja salivam! :))
ahaa, deci si tu stii ce e aia :D
RăspundețiȘtergeredar, te rog, e "un fondue" :))
ea: dane, daca ai redat si chestia asta, nu mai pupi nici ridichii seara asta! :D
RăspundețiȘtergereel: und du hast keine berliner!
ceva cu mujdei de usturoi nu e pe acolo? şi nişte cârnaţi prăjiţi?
RăspundețiȘtergeredes saucissons grilles a l'aillade
RăspundețiȘtergereva rog frumos, putina delicatetse, da?
Na, ca mi-a amintit papabembe despre mujdeiul ala delicios pe care l-am facut aseara.
RăspundețiȘtergereIar acum ma duc sa fac o salata verde cu ceapa (salade verte fraiche a l'oignon, s'il vous plait).
I`m speachless...
RăspundețiȘtergereca bine zice ema:)
RăspundețiȘtergereDupă comentarii, bag sama că cu (scuze! :) ) bucătăria franţuzească mergi întotdeauna la sigur! :)
RăspundețiȘtergereMai lincuiesc mult la tine, Ionică mamă, că văd că nu apare niciunde că o fac?! :(
et avec des radis ca e sezon, avec plaisir, frere jaques;
RăspundețiȘtergereema, simona, ce va nedumereste? :))
melami, nu apare, ca blogspotul e o chestie defecta, dar probabil se vor simti in zelist lincuirile... la un moment dat.
el: a mâncat sau a făcut sex?
RăspundețiȘtergereCea mai replică mişto din discuţiune, soro! Asta ca să-l parafrazăm pe Fane Spoitoru :)
Da, lui Dan ii sta gandul numai la mancare! :P
RăspundețiȘtergerefrench cuisine cred ca le e la fel de simpatica francezilor ca french bakery de-aici din bucuresti. de fapt, cred ca ei denumesc tot ce le place in engleza:P
RăspundețiȘtergereda, exact, uitasem de french bakery a ta! :D
RăspundețiȘtergereSpecialitatea "doua oua cu riidichii" mi s-a parut geniala, mai ales in franceza.
RăspundețiȘtergeretres tres bon. Et tres tres rococo, aussi. Bon appetit.
RăspundețiȘtergereest tres bien daca zici matale, tanti jeni, numai oua fierte o sa-i fac lui dan de-aici incolo :D
RăspundețiȘtergere..si cand te gandesti ca mai demult aveai rechini pe blog...acuma te-ai "domesticit"?
RăspundețiȘtergerenu, ca si rechinul era domestic :))
RăspundețiȘtergere