vineri, 9 aprilie 2010

Diferenţe



9 comentarii:

  1. Misto pantofii negri cu sosete albe ale tipului, si inscriptia de pe sosete m-a dat pe spate... In rest, o compozitie inspirata, sugestiva si cu umor. Bravo ! Mai asteptam si altele.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sosetele se asorteaza in principiu la pantaloni, care, dupa cate se vede, nu-s de stofa. Cat despre culoare, sunt gri, nicidecum albe. Da noi suntem mai tsarani, de.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pot sa zic, traiti pe picior mare! Bine, mai mult domnul decat domnitsa!:D :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i corect!
    Dacă era şi el pe tocuri, vă puteaţi compara; aşaaa... Deci? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ești cam pe dos cu ciorapii ăia maro la pantofii negri. în rest, să-ți trăiască maicălu. am o întrebare totuși: de ce unii băieți își procură pantaloni cu câteva măsuri mai mari ca apoi să și-i suflece? dacă sunt prea grași și găsesc doar pantaloni care îi încap peste celulită, dar le sunt prea lungi, de ce nu merg la un croitor să-i scurteze? dacă sunteți destul de amabilă pe cât sunteți de drăguță să-mi răspundeți, vă mulțumex anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  6. ieu ma gandeam ca-s culoarea piciorului, dar pesemne am picioarele maro.
    ideea ca barbatii slabi sunt mai scurti in picioare e de-a dreptul hazlie, iar la croitor nu ne ducem pentru ca avem optiunea sa ii "suflecam".
    sper ca am fost suficient de amabila, baiete.

    RăspundețiȘtergere
  7. Se poate si invers, sau ma rog, la egalitate. Si eu daca mai umblam mult in bocanci ajungeam sa le fac concurenta prietenilor mei!

    RăspundețiȘtergere
  8. te-ai ofticat gâsco :-)))

    RăspundețiȘtergere