miercuri, 22 aprilie 2009

Ştiri î'neştire

Am găsit o alternativă la serialele de comedie. M-am decis să citesc presa în fiecare dimineaţă. Nimic nu mă face să râd mai tare decât ultimele noutăţi de pe "scena politică".
Să vă dau două exemple:
1. Becali s-a hotărât să catindeze pe listele PRM pentru europarlamentare.
Hotărârea lui m-a convins de 2 lucruri:
a) într-adevăr trebuie să fii sărit de pe fix ca să candidezi pentru PRM
b) Becali este într-adevăr creştin. El nu numai că îl iartă pe Vadim pentru "drăgălăşeniile" pe care acesta i le-a adresat în trecut (când se băteau pe postul de extremist şef), dar i se alătură "Tribunului" în lupta contra "hahalerelor, curvelor şi ăleia proastă ca tat-su".
Dumnezeu să ne ajute.

2. Cei care sperau să vadă trupa Depeche Mode în mai pot să-şi pună pofta-n cui.
Motivele sunt simple:
a) Vanghelie nu cunoaşte trupa asta. Ştiu că sunteţi şocaţi, dar aşa este. Există ceva ce Vanghelie nu cunoaşte. Mai mult, el este convins că ceea ce nu cunoaşte îi poate face rău. Citez: "şi aşa ăştia care îi ascultă pe ăştia nu votează cu noi". Gura manelistului adevăr grăieşte.
b) Alternativa la Depeche Mode nu s-a lăsat mult aşteptată. Bucureştenilor li se pregătesc....mici şi bere. Asta da veste. Nu putem decât să sperăm că de data asta o să le ajungă micii, că altfel iar trece Becali şi "le face cinste" flămânzilor alegători şi ne trezim cu "Secţia Psihiatrie" la putere.

2 comentarii:

  1. 1. Deci e de preferat sa scrii odată la 3 zile si sa fiu sigura ca mai postezi peste alte 3 zile, decât sa citeşti 3 zile la rând presa si Dumnezeu ştie când sa iţi mai revii. Nu e bine sa te joci cu sănătatea ta mentala, si aşa ştii ca e precara.
    2. Becali îl apreciază pe Vadim pentru ca in diplomatul lui va găsi întotdeauna o cruce. Becali dovedeşte astfel ca este matur si ca exista cel puţin unu mult mai sărit de pe fix decât el. Plus ca Dumnezeu nu are cum sa ne ajute ca el nu umbla cu crucea in traista.
    3. Vestea nu e ca le da Vanghelie mici si bere, ci ca le da NUMAI mici si bere. Acuma daca nu dai cel puţin un telefon elgii cioclete, cu husa si cartela reîncărcabila, tre sa fii prea prost ca sa crezi ca se mai uita la tine alegatorul.
    Mita nu mai e de bon ton in satul România, numai nişte tsarani fara obraz mai vor pe da' moca voturi. Sau tu ai impresia ca la noi e all inclusive.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat sa fac si eu intr-o vreme chestia asta cu cititul presei macar la doua zile...Prima saptamana mai radeam, ma mai revoltam, ma mai intrigam etc..A doua saptamana m-a cuprins asa, ca o parere nastrusnica de rau, amestecata cu frustrarea neputintei..A treia m-a coplesit o mare lehamite impinsa de la spate de o amara resemnare...Asa ca mi-am bagat p..a, mai bine cetesc carti bre, si stirile sa mi le povesteasca altii: maica-mea, pe alea de la ProTembel, mondene, catastrofe, intemperii, etc, si socru-miu politica, sport, etc...PLM

    RăspundețiȘtergere