vineri, 27 noiembrie 2009

Părerea mea


Părerea mea e că am terminat de scris.

11 comentarii:

  1. bai, mai, nu-i adevarat. n-ai sa afli niciodata cand ai terminat de scris.

    RăspundețiȘtergere
  2. Parerea mea e ca esti IAR capricioasa si desi ai vazut (poate neplanificat!) ca n-a fost nimeni super entuziasmat ca te-ai decis tu sa-ti inchei socotelile cu blogul si blogarimea - brusc si aparent iremediabil, ai zis totusi sa adancesti ceata si sa publici un ultim post de genul astuia.
    Probabil ca te-au enervat curioasii care te-au bombardat pe restul misloacelor online cu intrebari despre cauzele provocatoare de un astfel de gest si-ai zis sa lasi totusi un ultim cuvant, asa - sa nu zica vreunul c-ai plecat fara un "PA".
    Eu nici nu vreau sa stiu de ce crezi ca ai terminat de scris si nici nu-ncerc sa iti modific in vreun fel decizia. Nu te sustin cand faci prostii si ti-am mai zis si alta data chestiunea.
    Ti-am zis ce cred cand te foiai tot cantarind daca sa te expui in scris p-un blog sau nu.
    Acum cand ai decis ca-i gata n-am nimic sa-ti spun.
    Da chiar nimic, ca sa nu-mi para rau pe mai tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu fii caraghiasa. Cretinii de la blogspot nu sterg blogul decat dupa 90 de zile, o porcarie pe care am aflat-o abia cand m-am decis in sfarsit sa-l dilesc. Chiar si Shakesperare ar fi fost un ratat daca Julieta ar fi avut posibilitatea sa-si anuleze sinuciderea. Asa ca daca as fi avut ceva de demonstrat, il lasam sters, dar neavand a ascunda ca DA, este un capriciu, ca de altfel toate lucrurile pe care le fac, i-am dat drumul pana nu se prindeau prea multi ca l-am sters si am trantit motivul asta aici, care nu-i departe de adevar. Pentru ca sunt si momente in care omului nu-i prea arde si nici nu-i cazul sa se planga despre care-i treaba. Stii tu ce parere am despre retarzii care fac asta si despre cei care considera ca e o lectura mijto.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si Laura ar fi trebui sa-ti mai traga si un bobarnac in nas, ca sa te-nveti minte sa nu mai fii capricioasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. da, mereu ai fost un agresiv!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ioana, nu cred ca ai terminat de scris. Treci inapoi la aparat.
    Nu vezi ce zic oamenii astia pe aici?

    RăspundețiȘtergere
  7. roxana, da, sa traiti, fac orice, numai sa nu-mi scoti dosarul :D

    RăspundețiȘtergere
  8. ioana, dragă, păi unde mai cetesc eu bre articole pur si simplu geniale? Nu ti-ar fi oleacă la nas să mă privezi de o lectură de calitate? Vino-ţi în fire, tanti, că, de nu, te altoiesc :))

    RăspundețiȘtergere
  9. şi apropos, dacă ai ştii de câte ori am avut eu intenţia să-mi şterg blogul!... Totul s-a dovedit însă un moft de moment. Ştiu că şi în cazul tău tot despre asta e vorba. Deh, oameni suntem :)

    RăspundețiȘtergere
  10. da, bre, va foarte multumesc la toti, dar ieu nu mai am ce scrie. pentru ca "cine vrea sa explice totul prin cuvinte ajunge curand sa nu mai poata explica nimic". raluca, poti sa zici ca nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere