vineri, 10 aprilie 2009

Cum s-a întâlnit Alina cu Dumnezeu


      Deci azi despre Alina, dar o să fie doar un demo, pentru că nu am apucat să dorm la serviciu şi mi-e foarte somn.
      Alina (pe care-o mai cheamă şi Maria) visează numai prăpăstii. Dacă se concentrează, poate să-ţi spună foarte în detaliu despre cum va fi apocalipsa. Teoretic, ar trebui să o plăteşti ca să fii prieten cu ea, pentru că Alina are (tot teoretic) şi cheia izbăvirii noastre.
      Ei, da, într-o zi, în timp ce îşi făcea siesta, Dumnezeu s-a uitat din întâmplare către Pământ, s-a scărpinat în barbă, şi a zis: "Bă, în mare milostenia mea, ia hai să le mai dau la jenanţii ăştia o şansă. În definitiv, au facut un pustiu de bine şi mi l-au trimis pe fii'meo să-mi ţină de urât, abea am avut cu cine să fac mai o tablă, mai o miuţă. Că pă tăntăvanu ălălalt l-am trimis acu 2000 de ani să ia două peturi de bere, şi după ce că s-a pogorât peste biata Maria dă spiritual ce e, nici n-a mai vrut să se întoarcă. A rămas cică să facă reconstituirea, să vadă unde-a greşit."
      Şi tot blagoslovind el de toţi sfinţii, şi-a pus cuşma pe-o ureche şi a pornit, deci, ca să ne mai dea o şansă. Şi cum a ajuns pe deasupra României, în loc să facă dreapta (sau stânga) spre America, s-a fâstâcit şi a ajuns în Piteşti. Aici a dat peste Alina Maria, care dormea, pentru că se stie, studentele la Litere merg ziua la cursuri, iar noaptea dorm. Şi s-a băgat Dumnezeu în visul ei, că i-a fost milă să o trezească, şi i-a dat o cheie, spunând: "Ia cheia asta de la mine, copilă, şi cu ea ai să salvezi omenirea atunci când va să vie sfârşitul lumii. Dar ţine seama, dacă vei spune la cineva despre cheia asta, totul va fi pierdut şi veţi pieri cu toţii când va fi vremea."
      A doua zi, Alina s-a întâlnit cu mine şi mi-a povestit visul.

18 comentarii:

  1. Dumnezeul pe care l-a intalnit Alina in vis este un pic mai diferit decit Dumnezeul din realitate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) dumnezeul cu care s-a intalnit alina e in al doilea citat, cel din vis. cel din primul citat este dumnezeul la care am luat eu interviu :))
    ca stii ca informatiile astea se verifica din trei surse. l-am cautat si pe sfantul duh, dar nu e de gasit:)) probabil reconstituie in taina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Vezi ca se spune ca are Iisus un descendent in Japonia. Poti sa incerci. Chiar daca nu-l gasesti, macar faci turism.

    RăspundețiȘtergere
  4. Tu de ce nu faci treba mare la Paul, ca în reclamă?
    Gândeşte-te că sunt sute de miliarde de credincioşi !

    RăspundețiȘtergere
  5. da, bai, la naiba! imi cer iertare dublelor si triplelor personalitati ale celor 6,5 miliarde locuitori, populatiei delfinilor, australopitecilor si mai ales uniunii cardassienilor.

    RăspundețiȘtergere
  6. I-o fi numarat si pe cei morti de-a lungul timpului.
    Cred ca saracul Paul are coada la usa dupa reclama aia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Morala? Ce ne comunici aici, că studentele dorm? Te legi de Cristos, ce pui în locul Lui? Doamne-Doamne te trage de floci, te baţi pe burtă cu el... Ce dracului e tâmpenia asta?

    RăspundețiȘtergere
  8. Primul meu fanatic... sau poate al doilea... doamne, sunt emoţionată...
    Pai amice, esti atat de incuiat incat sa crezi ca dumnezeu nu are simţul umorului?

    RăspundețiȘtergere
  9. I've been screwed:); eu ti-am zis doar tie si tu acum dezvalui za big secret. Uf, acum n-o sa mai fiu anuntata din timp.
    Si tocmai vroiam sa-ti spun ca iar mi se arata sfarsitul asa cum il stim noi, nu al lumii in general...

    RăspundețiȘtergere
  10. Mesaj pentru Europa: a, pardon ,e titlul unei melodii:)) ; mesaj pt Anonimul nr 2, cel cu morala- copilu, tu nu citesti nik fara morala? e pur si simplu o povestioara a unui om, nu e tratat anticrist...

    RăspundețiȘtergere
  11. :)) Pai zi-mi, iti fac rubrica "dezvaluiri onlain despre viitor". Da tu chiar sperai sa te mai anunte?:P

    RăspundețiȘtergere
  12. si eu care credeam ca doar eu visez Fiinta suprema...

    RăspundețiȘtergere
  13. hai ma adriana, te-am mai rugat sa nu-mi mai spui asa... zau... da sa ma si visezi... sunt coplesita, nu m-as fi gandit :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Absolut infantil, vorbe insirate fara de continut. Oricat de abstract sau abscons s-ar vrea "umorul" nu depaseste limita unor adolescenti in schimbare de voce sau/si de forme.

    RăspundețiȘtergere
  15. haidi, bre, nea anonimule, noi stim ca ce scrii matale e tot numa fibra si continut profund, da noi n-avem, bre, pretentia sa fim obtuzi si incuiati in concret. numai un impotent din punct de vedere comunicativ poate sa fie asa ofuscat cand vede altu e capabil si are cu ce sa futa limbajul. da ce naiba sa-i faci, la toti vi-i greu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Amuzanta si plina de morala anecdota ta.
    M-a facut sa zambesc si cum n-am putut ignora comentariile... am continuat sa zambesc.
    Putin umor simplu nu strica niciodata printre atatea ranjete fabricate.

    RăspundețiȘtergere
  17. Dacă nu ne spuneai tu, nouă, mai era o sansă. Da ai pus si pe polimedia, deci pa!

    RăspundețiȘtergere