miercuri, 29 aprilie 2009

Ştiri î'neştire, ep. 5

Ziua bună.
Ieri vă spuneam că am avut dreptate în legătură cu ungurii.
Ei bine, am avut dreptate şi în legătură cu altă minoritate.
Pe scurt, Vanghelie anunţase că s-ar putea să nu autorizeze concertul Depeche Mode.
E oficial: Vanghelie vrea să organizeze un "1 mai românesc" pentru toţi bucureştenii, dar mai ales pentru simpatizanţii PSD (cei mai români dintre români). Nu ştiu, dar ceva nu sună bine când alăturăm pe Vanghelie cu "românesc".
Don' primar a promis pentru frumosul eveniment mici, bere şi fotomodele (poate nu le ajunge carnea de mici, ştiu eu?).
Tare mi-e că fotomodelele vor defila în rosu, micii vor fi în sânge şi se va bea bere Redd's. Avem în fruntea Sectorului un fiu al Pirandei.

În aceeaşi ordine de idei, Crin Antonescu deja se vede în turul 2 de la prezidenţiale.
Nu, nu a băut gaz.
Motivele sunt simple. Fostul Ministru de la Tineret şi Sport a declarat azi că Băsescu şi Geoană seamănă (ca şi candidaţi evident), drept pentru care populaţia nu-i va vota pe amândoi în turul 2. În turul 2 nu îşi fac oamenii griji, doar au "focus-grupuri".
Am greşit, au băut gaz.

13 comentarii:

  1. Ai baut gaz, tu ai impresia ca asta o sa dea banii pe Redd's, cu 2,8 lei doza de 0.5, cand exista Neumarkt la 1.5 lei, 6 DOZE?!! O sa vezi tu cum isi baga Vanghelie picioarele in PSD.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as aseza cuvintele cheie un pic altfel. Adica Vanghelie va da banii sponsorului Redd's pe defilarea unor mici fotomodele si toata tevatura asta pentru ca dupa alegeri, PSD sa ne mai poata bea in continuare sangele.
    Ce zici ?:))

    RăspundețiȘtergere
  3. PSD ne suge sangele? Imi aduce aminte de un banc cu un vampir si un bordel :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Tocmai: Neumarkt nu e red/rouge care sa se potriveasca fondului de rom(anism), iar pretul desfatarii este acoperit atunci cand vedem cu totii rosu in fata ochilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. fotomodelele lui Vanghelie vor fi declarate cele care vand cei multi mici.cea care vinde cei mai multi va fi declarata "Miss Mic". o fi fost si Vanghelie prin liceu "Mister Mica"? asa ca nu m-ar mira sa vad miss un fotomodel de 60 de ani fara dinti si cu tenul masliniu, fosta vanzatoare de "seminte mari, bune si proaspete" reprofilata urgent.

    RăspundețiȘtergere
  6. :))))))) dust, mei, pai micii ii da degeaba, deci o sa se aleaga Miss Moaca, si apoi mi se pare de bun simt sa aduca fotomodele pe segmentul de varsta al alegatorilor psd

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca o sa avem o babutza de 70+ cu o secera in mana, cu o pancarda: Natasha asteapta ciocanu'. Cat despre mici, normal ca o sa fie moca. Voi credeti chiar credeti ca au plecat chinezii aia din Herastrau acasa? Neah...Sunt la caserola.

    RăspundețiȘtergere
  8. mai nu incerca sa o dregi ca nu e porci cu gripa in caserole, crezi ca oamenii nu stiu ca pe chineji i-au mancat ca de iahnie de fasole, in postul pastelui?

    RăspundețiȘtergere
  9. Fata, tu esti ca soacra-mea: "Ti-am zis eu ca o sa se intample asta?"...bine, exista o mare diferenta, fiindca ea, in decurs de 10 ani isi aduce aminte sistematic: "Mai tii minte cand ti-am zis eu..".. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. mika, ai dreptate, cosmin este exact ca o soacra. plus ca la itlimele alegeri a trebuit sa-l leg, asa cum facem si cu bunica, sa nu se duca sa voteze cu psd-ul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Adevarul e ca si arat ca o soacra. Numai in legatura cu Iliescu nu am avut dreptate. Doamne, ce chestii ii prevazusem...

    RăspundețiȘtergere
  12. al patrulea mandat, nu? va stiu eu pe tinerii astia caghebisti care va dati drept rockari. ce crezi ca nu te-am vazut ce vesel erai la concertu cu phoenix?

    RăspundețiȘtergere